“A favor de la mobilitat i de la protecció del medi ambient, proposem crear tres pàrquings intermodals”

Olga Martínez proposa solucions al trànsit urbà, afavorint transports alternatius.
Encamp | 2 d’abril de 2019

La candidata número u de la llista parroquial d’Encamp, Olga Martínez, ha manifestat, aquesta tarda, que Andorra necessita una xarxa viària més eficient. “Per solucionar alguns dels problemes de mobilitat, des de tercervia proposem la creació de tres pàrquings intermodals per tal de reduir el trànsit al nucli d’Andorra. Pensem que aquesta acció beneficiaria tant als ciutadans com al medi ambient”.
La proposta de terceravia contempla la creació de tres pàrquings, a Encamp, la Massana i Sant Julià, des d’on sortiran autobus llançaderes que els connectaran amb la resta del país.

Olga MartinezLa proposta de Martínez per a Encamp passa per ubicar aquest aparcament al nucli urbà, al davant del Museu de l’Automòbil, amb la finalitat de potenciar el comerç i la vida de la parròquia. La proposta de terceravia inclou ampliar les línies i reduir els preus dels autobusos per tal de fer-los accessibles a tothom. “Amb la potenciació del transport públic —remarca la candidata— també reduïrem la contaminació i milorarem el medi ambient.” Específicament per a millorar les connexions amb el Pasa de la Casa, terceravia proposa posar en funcionament un abonament que inclogui diferents serveis de transport: autobusos, taxis i lloguer de vehicles elèctrics.