Camp demana solucions a llarg termini per al problema de l’habitatge

El conseller general Joan Carles Camp ha realitzat la intervenció, per part del Grup parlamentari Terceravia + Unió Laurediana + Independents, a la sessió ordinària del Consell General d’aquest dijous, en el marc de la presa en consideració de la Proposició de llei de modificació de la Llei del Fons de reserva de jubilació, proposada pel Partit Socialdemòcrata.

El conseller Joan Carles Camp ha destacat que “el fons de reserva ha de garantir les pensions dels nostres pares, les nostres i les dels nostres fills”. Pel que fa a la problemàtica de l’habitatge, ha afegit que des de “Terceravia volem aportar solucions en la problemàtica de l’habitatge i aquestes solucions impliquen planificar, per donar seguretat jurídica i respectar els drets dels usuaris”.

Joan Carles Camp ha fet apel·lació directa a l’executiu que “la problemàtica de l’habitatge necessita solucions a llarg termini i vostès, senyors de Demòcrates d’Andorra, fa vuit anys que sou a Govern i no han fet res encara, perquè fer un altre paquet de mesures urgents amb presses i populistes aporta inseguretat jurídica i menys productes en mercat”.

En aquest sentit, el conseller general de Terceravia ha recordat durant la seva intervenció que “sense una visió global s’agreujarà més el problema de l’habitatge i nosaltres volem treballar en aquest tema”.

Per tots aquests motius, el conseller general Joan Carles Camp ha anunciat que els membres del grup parlamentari Terceravia + Unió Laurediana + Independents votarà ‘sí’ a la proposició de llei de Partit Socialdemòcrata, perquè: “cal treballar colze a colze amb totes les forces d’aquesta cambra i brinda la possibilitat a fer les nostres aportacions i solucions a un problema que no escapa a ningú”.