Carine Montaner demana sobre l’estalvi que suposarà la implantació de la via preferent per a la CASS

La consellera general del grup parlamentari Terceravia + Unió Laurediana + Independents, Carine Montaner, ha preguntat a Govern sobre l’estalvi que suposarà la implantació de la via preferent, per a la CASS. Carine Montaner ha demanat, a la pregunta oral urgent realitzada, sobre els estudis realitzats pel ministeri de Salut previs a la implantació de la via i que van ser claus per optar per aquest sistema.

Carine Montaner, durant una sessió de Consell General (Foto: Edu Comella)

Carine Montaner ha explicat que l’objectiu de la pregunta és conèixer l’estalvi que representarà la implantació de la via preferent per a la CASS, “tenint en compte les informacions publicades als mitjans de comunicació recentment, així com pels neguits que he pogut recollir dels professionals del món sanitari”. “Com a consellera general, el meu deure és fer pujar els neguits de la ciutadania al Ple del Consell General”, ha afegit Montaner.

La consellera general de Terceravia realitzarà la pregunta oral a Govern, “Pot informar Govern, en base de quins estudis, el ministeri de salut veu la via del metge referent com un estalvi per a la CASS?”, a la propera sessió de control que se celebra aquest dijous 16 de gener.