“En política sanitària, apostem per la racionalització i la prevenció”

La candidata territorial d’Escaldes-Engordany de terceravia, França Riberaygua, ha parlat aquest matí sobre la proposta de política sanitàriade la plataforma
Escaldes-Engordany | 2 de març de 2019

La candidata de la llista territorial d’Escaldes-Engordany de terceravia, França Riberaygua, ha manifestat aquest matí que, en política sanitària, la plataforma aposta per la racionalització i per la prevenció.

“En política sanitària, apostem per la racionalització i la prevenció”

“A terceravia tenim molt clar la Sanitat és molt important, i que volem conservar la qualitat que l’ha caracteritzat fins ara. Però també som conscients de les dificultats econòmiques que travessa la nostra sanitat pública. Per això, la nostra aposta passa per racionalitzar la despesa, deixant al pacient al centre de les nostres preocupacions.” Pensem que cal racionalitzar la sanitat i les relacions entre el Ministeri de Sanitat, el SAAS i la CASS, i vetllar perquè la despesa sigui coherent amb el que es necessita. També apostem per les polítiques de prevenció. 1 euro gastat en prevenció son 100 euros que ens estalviarem en cures i en medicines. En aquesta línia, i específicament per a la gent gran, durem a terme polítiques de mobilització.