“Garantirem pensions dignes per a la gent gran, fent créixer l’economia del país”

França Riberaygua exposa les línies programàtiques de terceravia pel que fa a polítiques socials
Escaldes-Engordany | 2 d’abril de 2019

La candidata de terceravia a la llista parroquial a Escaldes Engordany, França Riberaygua, ha parlat aquest matí a la Llar de Jubilats d’Escaldes sobre temes socials inclosos en el programa de la formació.
“Les nostres polítiques estan encarades a tothom”, ha manifestat Riberaygua. “Ens interessa que la societat andorrana vagi bé. Crearem un centre d’ajuda i seguiment per al jovent que pugui tenir problemes de dependència; revisarem el CAI i farem les reestructuracions necessàries per garantir el seu correcte funcionament; impulsarem polítiques transversals que garanteixin la igualtat, i vetllarem especialment per la nostra gent gran”.

França RiberayguaEn aquest sentit, el manteniment de les pensions és un dels punts claus que proposem al programa de terceravia. “No podem deixar a l’estacada a les persones que ens han fet el país que avui som. Hem de revisar la CASS i les inversions que està fent de cara a les pensions. Cal fer que la gent gran pugui viure de manera digna perquè els hi devem”.
Des de terceravia, “farem una reestructuració efectiva del nostre comerç i el nostre teixit empresarial per facilitar l’increment del nombre de persones que cotitzen a la CASS i assegurar així el manteniment i increment de les pensions.”