Jordi Balsa: “Sobre la taula tenim una opció continuista, que és el senyor Mortés, i una de canvi i fonamentada que és Terceravia + Independents”

El candidat a cònsol major de Terceravia + Independents Ordino, Jordi Balsa, ha assegurat que “els electors ordinencs tenen sobre la taula una opció continuista, que és el senyor Mortés, i una de canvi i fonamentada que és Terceravia + Independents Ordino”.

Balsa ha assegurat que les declaracions d’ahir dimarts del cap de llista de En Comú Ordino, Josep Àngel Mortés, tenen com a objectiu “confondre l’electorat” i ha qualificat les seves paraules “d’una nova filigrana política a la qual ja ens té acostumats DA, que es basa en assegurar-se el vot de la por i una oposició, que com ell va dir li va aprovar el 90% de les propostes de comú, una frase que ha estat utilitzat de forma reincident per Mortés referint-se a la Sra. Tudó”.

Jordi Balsa ha presentat la candidatura de Terceravia + Independents Ordino com “una opció de canvi fonamentada, amb un projecte ben estructurat i un programa rodó”. El candidat de Terceravia ha incidit que “a partir d’aquí el diumenge la gent haurà de decidir si vol un canvi o continuïtat. Un electorat que no es deixarà enganyar per aquestes cortines de fum, que presenta DA”.