Les territorials de terceravia fan balanç de la campanya

Els candidats d’Ordino, Encamp, Andorra la Vella i Escaldes coincideixen que són “l’alternativa a la continuitat de DA”
Andorra | 5 d’abril de 2019

Els candidats de les llistes territorials de terceravia + Unió Laurediana + Independents han realitzat aquest matí el balanç final de la campanya. Els més matiners han estat els escaldencs. França Riberaygua ha assegurat que els veïns i veïnes de la parròquia els han transmès el seu neguit per “la maca de transport públic que arribi a certs punts de la parròquia com Engolasters”, així com la incertesa sobre l’acord d’associació amb la Unió Europea i la qüestió de les pensions. Josep Pubill ha explicat que a moltes cases on hi han anat els han obert les portes per explicar les propostes de la formació i ha afegit que “la gent està cansada del bipartidisme i ens han vist com l’opció de Govern”.

La candidata d’Andorra la Vella, Emi Matarrodona, ha escollit el rec del Solà per tancar la campanya electoral, “perquè podem veure Andorra, Santa Coloma i la Margineda. Quan el centre d’Andorra porta preocupació, venir aquí transmet pau”. Matarrodona ha explicat que durant la campanya electoral ha tractat amb els ciutadans temes com l’aprovació de la Llei de la funció pública, la protecció de la ciutadania, la necessitat de mantenir la sobirania del país, els problemes socials, el futur de l’agricultura, així com, la protecció de la llengua i la cultura. “Terceravia vol humanitzar les relacions de la ciutadania, perquè Terceravia ets tu”, ha insistit Emi Matarrodona, qui ha acusat de “poca transparència” el govern de DA.
Els candidats d’Ordino han escollit la plaça del Poble per fer l’sprint final de la campanya electoral. La número u de la parròquia, Noemi Amador, ha assegurat que terceravia potenciarà el patrimoni cultural ordinenc i apostarà per l’esport “com a atractiu turístic de la parròquia”. Amador ha assegurat que terceravia “és un projecte amb propostes concretes i és l’alternativa a Ordino a la continuïtat de DA”.
Finalment, Íngrid Ruiz i Roc Torres han estat els encarregats de fer balanç de la campanya a la plaça dels Arínsols d’Encamp. Torres ha assegurat que “terceravia és la solució per fer del país una Andorra forta i per acabar amb mesures populistes”. Terceravia tancarà aquest vespre la campanya electoral amb una celebració al local central de campanya d’Andorra la Vella, on assistiran els candidats de totes les llistes, així com els familiars i amics, on veuran plegats i comentaran el debat dels candidats a cap de Govern, organitzat per RTVA.