Oliver Alis celebra que Govern retorni la part proporcional de l’abonament del transport escolar que no s’ha usat per la Covid-19

El conseller general del grup parlamentari Terceravia + Unió Laurediana + Independents, Oliver Alis, ha preguntat a la ministra d’Educació sobre la possibilitat de retornar la part proporcional de l’abonament del transport escolar que no s’ha usat a causa de la crisi de la Covid-19 als alumnes. En aquest sentit, Alis ha proposat “descomptar aquesta part proporcional a l’import de l’abonament del curs vinent o bé retornar els diners als escolars que ja no utilitzin més el servei”. Finalment, el conseller general de Terceravia ha celebrat la resposta positiva de la ministra Ester Vilarrubla de retornar aquest import als escolars.

Assessorament Covid-19

La consellera general del grup parlamentari Terceravia + Unió Laurediana + Independents, Carine Montaner, ha lamentat les contradiccions en les declaracions del ministre Joan Martínez Benazet, pel que fa al contracte amb l’assessor i investigador Oriol Mitjà. Carine Montaner ha assegurat que hi ha diferències entra resposta del titular de Salut durant la compareixença pública al Consell General, qui va assegurar que l’investigador no tenia cap contracte amb Govern, i el fet que se li hagin abonat 3.500€ pels seus serveis.