Oliver Alis demana a Govern sobre els accidents ocorreguts la setmana passada al Túnel de la Tàpia

El conseller general del grup parlamentari Terceravia + Unió Laurediana + Independents, Oliver Alis, ha demanat a través d’una pregunta oral de caràcter urgent a Govern sobre els quatre accidents ocorreguts els passats 9 i 10 de gener del 2020 al Túnel de la Tàpia, a la parròquia de Sant Julià de Lòria.

A la pregunta formulada, Oliver Alis demana sobre les causes dels quatre accidents, així com sobre el fet que hi pogués haver relació entre ells. D’altra banda, el conseller de Terceravia pregunta pels cossos de seguretat i/o departaments que han participat en les diferents intervencions de l’accident, així com a quines institucions pertanyen aquests.

El conseller general Oliver Alis, durant una sessió (Foto: Eduard Comella)

Finalment, el conseller general Oliver Alis pregunta sobre les mesures o millores de seguretat preses després que es produïssin els quatre accidents, així com la possibilitat que Govern en prengui de noves, per tal de reduir en aquest punt de la xarxa viària la sinistralitat.

El conseller general de Terceravia realitzarà la pregunta oral a Govern, “Pot especificar el Govern quines han estat les causes d’aquests sinistres? Hi ha hagut relació entre ells? Quins cossos de seguretat i/o departaments han participat en les diferents intervencions d’accident? A quines institucions pertanyen aquests? Quines mesures o millores de seguretat s’han pres o es prendran per tal de reduir-hi la sinistralitat?”, a la propera sessió de control que se celebra aquest dijous 16 de gener.