Oliver Alis demana posar un radar de tram al Túnel de la Tàpia per evitar els accidents per excés de velocitat

El conseller general del grup parlamentari Terceravia + Unió Laurediana + Independents, Oliver Alis, ha demanat al ministre Josep Maria Rossell la possibilitat d’instal·lar un radar de tram al Túnel de la Tàpia a Sant Julià de Lòria, per tal d’evitar que es produeixin accidents causats per excés de velocitat. “D’aquesta manera es podria modular la velocitat en la via i evitar que es tornin a produir sinistres com els de la setmana passada”, ha afegit el conseller general de Terceravia.

Oliver Alis ha preguntat també, a la sessió de control a Govern d’aquest dijous 16 de gener, sobre les causes dels quatre accidents, així com sobre el fet que hi pogués haver relació entre ells. D’altra banda, el conseller de Terceravia ha demanat pels cossos de seguretat i/o departaments que han participat en les diferents intervencions de l’accident, així com a quines institucions pertanyen aquests.

Finalment, el conseller general Oliver Alis ha preguntat sobre les mesures o millores de seguretat preses després que es produïssin els quatre accidents, així com la possibilitat que Govern en prengui de noves, per tal de reduir en aquest punt de la xarxa viària la sinistralitat.