Josep Majoral demana a Govern més informació sobre el contracte signat amb l’INEC i el projecte dels arbres de vent

El conseller general de Terceravia + Unió Laurediana + Independents, Josep Majoral, ha entrat una pregunta oral a l’executiu relativa a l’Acord amb França en l’àmbit turístic, del comerç i la construcció. Majoral ha demanat a Govern informació detallada sobre l’acord entre l’executiu, la Confederació Empresarial Andorrana i l’Institut Nacional de l’Economia Circular francès (INEC).

El conseller de Terceravia ha preguntat sobre quins projectes de col·laboració s’han concretat amb l’INEC, així com quina serà la forma de col·laboració entre Andorra i França en aquest àmbit. “El que volem saber és com i de quina manera ho faran”, ha matisat Majoral.

D’altra banda, Josep Majoral també ha realitzat una altra pregunta oral a l’executiu relativa al projecte dels arbres de vent. El conseller general demana a Govern que expliqui exhaustivament en què consisteixen els treballs, quin cost tenen, la durada de la instal·lació, així com la rendibilitat del projecte. “Encara que els arbres dels vents sorgeixin arran dels pressupostos participatius, una iniciativa on la ciutadania ha participat directament i que valorem positivament, volem treure aigua clara sobre aquest projecte”, ha esclarit Majoral.

Totes dues preguntes les haurà de respondre l’executiu a la pròxima sessió de preguntes a Govern de dimarts 8 d’octubre del Consell General.