“Protegirem amb eficàcia les nostres muntanyes, l’agricultura i la ramaderia”

Emi Matarrodona, Joan Antoni Préstamo, M. del Carmen Bugarin, Guillem Tadeo i Ildefonso Serrano Baliño han presentat aquest matí la llista parroquial d’Andorra la Vella.
Andorra la Vella | 23 de març de 2019

La llista territorial d’Andorra la Vella de terceravia ha presentat aquest matí la seva candidatura a la plaça del Consell de la capital. A l’acte hi han assistit els candidats de la formació política per la parròquia andorrana Emi Matarrodona i Joan Antoni Préstamo, així com el candidats suplents M. del Carmen Bugarin, Guillem Tadeo i Ildefonso Serrano Baliño.


Durant l’acte, els candidats han definit la terceravia com una plataforma ciutadana preocupada per una Andorra que no funciona. La número 1 de la candidatura, Emi Matarrodona, a afirmat que “ens preocupa força les finances de l’Estat, la situació econòmica de gran part de la ciutadania, així com l’estat en què es troben les arques de la Seguretat Social, entre altres coses”. “Andorra ha de ser creïble —ha continuat Matarrodona—, ens cal seguretat jurídica. Un dels nostres punts forts en la responsabilitat i l’eficàcia és la sostenibilitat en tots els àmbits imaginables”. Els candidats han insistit en què la terceravia “protegirà amb eficàcia la nostra ciutadania, la nostra sobirania, la nostra llengua, la nostra cultura i les nostres muntanyes, l’agricultura i la ramaderia, sense deixar de banda l’evolució de la nostra economia.
Per concloure, els candidats d’Andorra la Vella han expressat el seu convenciment que la terceravia és la veritable opció per un país millor.

(atenció als mitjans: Intermèdia Comunicació – Montse Ferrer mferrer@terceravia.ad i Clàudia Campos ccampos@terceravia.ad +376 360 939)