Entrevista de Josep Pintat a Soroll a la Cadena SER Andorra del 14-12-2020

Entrevista completa de Josep Pintat, president del grup parlamentari Terceravia + Unió Laurediana + Independents, el dilluns 14 de desembre de 2020, al programa Soroll de la Cadena SER Andorra

Josep Pintat: “L’Estat té un paper cabdal a la crisi: ha de comprar temps”

Terceravia com han viscut la crisi de la Covid, des del moment en què es decreta el tancament, dels 13 de març fins avui. Al partit com heu pogut treballar?

Des de mitjans de març, o primers de març, la situació que es produeix, no solament a escala política, sinó a tot el país, és el canvi de la vida de tothom. No ja internament, dins d’Andorra, sinó ja de tot el nostre entorn. Una situació que mai s’havia vist on hi ha un gran enemic invisible Llegir més

Entrevista al president del grup parlamentari Terceravia, Josep Pintat, al programa “Soroll” de la Cadena Ser Andorra

Entrevista al president del grup parlamentari Terceravia + Unió Laurediana + Independents, Josep Pintat, en el programa ‘Soroll’ de la Cadena Ser Andorra. El periodista Arnald Sanllehy pregunta al líder de Terceravia sobre l’actualitat de la crisi global causada per la Covid-19.

Escolta l’entrevista completa del dimecres 1 de març de 2020, aquí.

🎥Ens posem al costat de la millora de l'educació 👩🏼‍🏫al nostre país🇦🇩

🗣@alis_oliver: "L’educació i la formació són la base per tenir una societat més autònoma i amb esperit crític"

🎥Apostem pel futur d’Andorra🇦🇩: la joventut

🗣@alis_oliver: “La proposta d’acord respon a les necessitats actuals de la joventut. 7️⃣2️⃣ mesures destinades a millorar la qualitat de vida dels joves i establir les bases per un millor futur”

📲Tota la info: https://bit.ly/3rg4uF1

Load More...