Terceravia celebra la prohibició de la publicació d’anuncis publicitaris de prostitució als mitjans

El conseller general del grup parlamentari Terceravia + Unió Laurediana + Independents, Joan Carles Camp, ha celebrat que la modificació del Codi Penal votada aquesta tarda al Consell General, “prohibeixi la publicació d’anuncis publicitaris de prostitució als mitjans del país”.

Durant el debat, Joan Carles Camp ha remarcat que “volem deixar clar que des de Terceravia estem a favor d’ampliar i reforçar el criteri d’afavoriment de la prostitució que recull aquesta modificació”.

Pel que fa a l’examen i votació de la presa en consideració de la Proposició de llei qualificada de modificació de la Llei de seguretat pública, el conseller general de Terceravia + UL + Independents ha explicat que “aquesta llei neix de la preocupació que genera el consum d’alcohol i drogues, especialment entre adolescents. Que també afecta les seves famílies i el patiment que els genera”

En aquest sentit, Joan Carles Camp ha remarcat que “cal prevenció del consum de drogues i alcohol, però també cal sanció. En tots aquests aspectes ens trobaran al seu costat i treballarem pel benefici de la ciutadania i per la bona salut del país”.