Terceravia demana a Govern posar els tres pactes d’Estat sobre la taula i encarar un quart sobre el model econòmic

Els consellers generals del grup parlamentari Terceravia + Unió Laurediana + Independents, Josep Pintat, Joan Carles Camp i Carine Montaner, s’han reunit aquesta tarda amb el cap de Govern, Xavier Espot, i el ministre de Salut, Joan Martínez Benazet, per tractar el pacte d’Estat de Sanitat.

El president del grup parlamentari, Josep Pintat, ha explicat que a la reunió han plantejat als membres de l’executiu posar sobre la taula els tres pactes d’Estat. “Entenem que aquests pactes, amb la singularitat que tenen cadascun, haurien de tenir un punt denominador comú a negociar, com les línies que se seguiran”, ha matisat Josep Pintat. Pel que fa al text del pacte d’Estat de Salut, el president del grup parlamentari ha assegurat que “mirarem els punts i els valorarem”.

D’altra banda, els consellers generals del grup parlamentari Terceravia + Unió Laurediana + Independents han demanat durant la trobada a l’executiu “afegir un quart pacte, que seria parlar del model econòmic que volem pel país”, ha indicat Pintat. Un punt que Terceravia ha estat defensat des del principi d’aquesta legislatura.

Finalment, Josep Pintat ha recordat que “en els pactes, totes les parts han de perdre plomes i totes han de poder aportar la seva visió. Per tant, hem de buscar un mecanisme per indicar quin paper tindrem les forces polítiques que participem en aquests pactes d’Estat”.