Terceravia demana sobre la zona enjardinada projectada al vial de Sant Julià que impossibilita la reversibilitat dels carrils en sentit nord

El conseller general del grup parlamentari Terceravia + Unió Laurediana + Independents, Oliver Alis, ha formulat a Govern una pregunta escrita on demana sobre la zona enjardinada projectada al nou vial de Sant Julià, la qual podria representar un problema per agilitzar la gestió del trànsit, impossibilitant la reversibilitat dels carrils. Així com, sobre quins estudis tècnics s’ha basat Govern per fer aquests carrils de sentits fixos amb una zona enjardinada pel mig.

El conseller general de Terceravia + UL + Independents explica a la pregunta formulada al Govern relativa a les obres del desviament de Sant Julià de Lòria, que segons es constata en l’execució actual de les obres entre el punt rodó del riu d’Auvinyà i el cementiri de Sant Julià, el nou vial té dos carrils en direcció Espanya i un en direcció nord, amb un espai fix enjardinat en la zona central del vial de la CG1. Per tant, Oliver Alis creu que aquest element no permetrà fer uns carrils reversibles i tampoc modular el trànsit en sentit de pujada i baixada, segons les necessitats de mobilitat.

La formació política es planteja dubtes relatius a l’eficàcia de les obres anteriorment esmentades tenint en compte l’objectiu de Govern que és fluïdificar el trànsit. Des de Terceravia + Unió Laurediana + Independents creuen que aquesta obra podria representar un “coll de botella” a la parròquia, pels usuaris de la via que circulen en el sentit d’Andorra la Vella.