Terceravia dona suport a les demandes d’extrema urgència del teixit empresarial i les necessitats dels seus assalariats

El grup parlamentari Terceravia + Unió Laurediana + Independents ha donat suport a les demandes d’extrema urgència i necessitat del teixit empresarial i dels seus assalariats, votant a favor del Projecte de llei de modificació de la Llei 16/2020, del 4 de desembre, de noves mesures excepcionals i urgents per la situació d’emergència sanitària causada per la pandèmia del SARS-CoV-2, també coneguda com a Llei dels ERTOS. “Els consellers de Terceravia hem estat sempre al costat del nostre teixit econòmic i social”, ha assegurat Joan Carles Camp.

Durant el debat al ple, el conseller general de Terceravia ha lamentat que 29 dies després d’entrar en vigor el text es torni a votar la Llei. “Fa un mes i mig que avisàvem que la llei havia de ser més flexible i que s’havia d’incrementar la capacitat financera de l’Estat. Dos aspectes que van en la línia de la modificació de la Llei que estem votant avui”, ha recordat Joan Carles Camp.

D’altra banda, el president del grup parlamentari, Josep Pintat, ha recordat que “tenim un pressupost aprovat a inicis d’any i ara fem un crèdit 50 milions d’euros. Si això s’executés al 100% tindríem un dèficit de 115 milions d’euros. Per això, donem la mà a Govern per replantejar el pressupost i aportar les nostres propostes, perquè l’equilibri no és fàcil”.

Finalment, Joan Carles Camp ha demanat als grups parlamentaris i a Govern “treballar amb generositat i sense buscar rèdits polítics”.