“Terceravia és l’única opció sincera de govern”

Pintat i Majoral han assegurat que treballaran pel bon funcionament del país i la parròquia de Sant Julià de Lòria, a la trobada amb els lauredians
Sant Julià de Lòria | 3 d’abril de 2019

Terceravia + Unió laurediana + Independents ha omplert aquesta nit l’auditori Claror a la trobada amb els ciutadans de Sant Julià de Lòria. El cap de llista, Josep Pintat, ha assegurat que “terceravia és l’única opció sincera de govern” davant de centenars d’assistents. Josep Pintat i Josep Majoral, cap de la llista laurediana, han explicat en els seus discursos que treballaran pel bon funcionament del país i de la parròquia de Sant Julià.

TercereaviaPintat ha insistit en la fragilitat del país. “Hem d’actuar amb cura i no podem improvisar. Però per sobre de tot, no podem fer-ho d’esquena a tots vosaltres”. Per aquest motiu, el candidat ha remarcat la necessitat de canviar “la manera d’actuar d’aquests últims anys” i ha assegurat que les persones que formen part de la terceravia “estan al costat de la ciutadania i estic segur que representen aquest canvi que necessita Andorra”.
La candidata laurediana Carine Montaner ha explicat que terceravia aposta pel sector primari i la seva diversificació “que és un dels pilars històrics i actuals de la nostra economia”. Montaner ha assegurat també que la formació política aconseguirà “fer una Andorra més forta, per garantir el futur de les pròximes generacions”.

Terceravia

Pel que fa a Laurèdia, Josep Majoral ha insistit en la necessitat d’acabar el vial “perquè els desplaçaments cap a fora del país siguin fluids”, però ha explicat que “cal apostar per deixar el vehicle a casa i per poder fer-ho cal donar més facilitats als usuaris del transport públic”. Majoral també ha incidit en la necessitat d’ampliar el campus de la Universitat i en la importància d’incentivar l’economia de la parròquia. El candidat lauredià ha tancat el seu discurs assegurant
que terceravia és “l’opció de govern”.

Terceravia

L’encarregat de clausurar la trobada ha estat Josep Pintat, el qual ha assegurat als centenars d’assistents que “DA, el PS i els Liberals d’esquerra són el mateix” i ha remarcat la idea que “en terceravia defugim de la improvisació i del populisme”. Pintat ha explicat als assistents que la formació política vol “un país pròsper, sempre endavant i sempre acompanyat dels nostres Coprínceps. Per nosaltres sols hi ha un model de país: Andorra”.

Terceravia

Tots els candidats han expressat la seva inquietud perquè la parròquia laurediana prosperi econòmicament i també ho faci el país, per deixar una Andorra forta per a les pròximes generacions. L’acte ha finalitzat amb una foto de família amb tots els candidats nacionals i territorials de la formació política.