Terceravia espera que s’agiliti el marc de col·laboració institucional amb el Departament d’Estadística

El conseller general del grup parlamentari Terceravia + Unió Laurediana + Independents, Joan Carles Camp, ha demanat que s’agiliti el marc de col·laboració institucional amb el Departament d’Estadística, per elaborar i completar de manera adequada els plans estadístics anuals.

Durant el debat, Joan Carles Camp ha agraït la feina feta per aquest departament i les dades aportades per les diferents organitzacions i institucions que constitueixen el teixit empresarial i social. “Sense la seva col·laboració i esforç no podríem avaluar avui al Consell General el seguiment del pla d’estadística que disposem”, ha assegurat el conseller general de Terceravia.

D’altra banda, el conseller ha assegurat que “la Covid-19 i l’adhesió a l’FMI comportarà de ben segur el desplegament de totes aquelles dades de les activitats estadístiques que surten al pla 2018/2021 i que encara no s’han desenvolupat”. En aquest sentit, Joan Carles Camp ha afirmat que “si les dades que disposem són de qualitat i estan actualitzades, donarem una mostra de rigor i seriositat, tant al país com internacionalment”. Finalment, el conseller general de Terceravia ha recordat que “només amb dades actuals i de qualitat coneixerem la realitat i podrem dissenyar el futur d’Andorra”.