Terceravia forma comitès a les parròquies d’Ordino, Encamp, Andorra la Vella i Escaldes-Engordany

Terceravia + Unió Laurediana + Independents ha constituït els comitès parroquials d’Encamp, Ordino, Andorra la Vella i Escaldes-Engordany. D’aquesta manera, la formació política s’estableix, en aquests moments, a cinc parròquies, juntament amb el partit polític Unió Laurediana a Sant Julià de Lòria. Terceravia continua treballant en la formació de comitès en les parròquies de Canillo i la Massana.

Reunió terceravia

Reunió dels membres de terceravia

Pel que fa als membres del comitè parroquial d’Encamp, la presidència l’ostenta Olga Martínez, la vicepresidència i càrrec de portaveu Íngrid Ruiz i el secretariat Roc Torres. A Ordino, el president i portaveu és Jordi Balsa, la vicepresidenta Noemí Amador i el secretari Xavier Surana. Pel que fa a la capital, Emi Matarrodona és la presidenta, Ildefons Serrano el vicepresident i portaveu i Joan Lluís Ayala el secretari. Finalment, la presidència i càrrec de portaveu provisional d’Escaldes-Engordany l’ostenta Pau Tizón, la vicepresidència David López i el secretariat Daisy Rubia.

Per seguir en aquesta línia de treball, aquest vespre els membres de l’agrupació política s’han reunit al Centre de Congressos d’Andorra la Vella per valorar temes d’actualitat i culminar els tràmits jurídics per esdevenir partit.

En un altre ordre de les coses, els diferents comitès parroquials de terceravia treballen en establir els principals punts programàtics per concòrrer a les pròximes eleccions comunals del mes de desembre.