Terceravia + Independents Andorra la Vella digitalitzarà l’administració

La candidatura de Terceravia + Independents Andorra la Vella ha anunciat que digitalitzarà els tràmits comunals. El candidat a cònsol menor, Jaume Carrera, ha explicat que “el temps dels ciutadans ens importa i per això agilitzarem tots els tràmits de l’administració, esdevenint un Comú de futur”.

La formació política ha assegurat que mantindrà els tràmits en format paper i que aquesta iniciativa té com a finalitat estalviar temps al ciutadà, perquè “el temps del ciutadà és or i la ciutadania el que vol són gestions ràpides i no tràmits eterns”, ha sentenciat Jaume Carrera.

Unes altres propostes de Terceravia + Independents Andorra la Vella en aquest àmbit de l’administració comunal passen per incrementar l’eficiència de l’administració, mitjançant una formació continuada de tots els funcionaris, per una millor atenció; fer públiques i de fàcil accés les assignacions pressupostàries i concursos licitats, per una major transparència i reestructurar els espais existents del edifici administratiu comunal.