Terceravia + Independents Andorra la Vella encara els comicis amb il·lusió i aportant idees constructives i engrescadores

La candidatura Terceravia + Independents Andorra la Vella ha enganxat aquest migdia els cartells de les eleccions comunals 2019. La candidata a cònsol major, Emi Matarrodona, ha explicat que encaren aquests comicis amb il·lusió i amb l’objectiu de ser constructius des del primer dia, amb dinamisme i de manera constructiva.

Emi Matarrodona ha assegurat que “tenim un projecte per millorar la qualitat de vida de la ciutadania de tota la parròquia i moltes idees per aportar una millora a Andorra la Vella, sense oblidar cap dels seus barris”.


Per a portar a terme aquest projecte, per a Terceravia + Independents Andorra la Vella és indispensable tenir una gestió acurada de les finances, transparent i sempre sota el concepte de pressupostos amb dèficit zero. “No anem amb la línia de projectes faraònics, però si que tenim idees engrescadores que anirem presentant durant tots aquests dies de la campanya electoral”, ha sentenciat Emi Matarrodona.