Terceravia + Independents Andorra la Vella gestionarà el Comú amb complicitat institucional i sota el criteri pressupostari de dèficit zero

La candidatura de Terceravia + Independents Andorra la Vella gestionarà econòmicament Casa Comuna amb la complicitat institucional i sempre sota el criteri pressupostari de dèficit zero. Així ho ha explicat la candidata a cònsol major, Emi Matarrodona, qui ha afegit que aquest objectiu es portarà a terme a través de la planificació de les despeses “sense fer canvis dels pressupostos ni allargant els períodes de pagament, amb transparència total”.

Emi Matarrodona ha assegurat que aquest objectiu és pot complir “tenint una gestió acurada i amb un marc pressupostari dels comuns sostenible, evitant crèdits extraordinaris i defugint dels projectes faraònics, que no van amb la nostra línia”. La candidata de Terceravia + Independents Andorra la Vella ha explicat que “una vegada hi siguem dintre del Comú treballarem per al dia a dia dels ciutadans i ciutadanes, sempre vetllant per la qualitat de vida de les persones i després ja es decidiran quins projectes es poden realitzar i quins no”.

En aquest sentit, Matarrodona ha admès que “de desviacions pressupostàries és molt probable que alguna vegada haguem d’efectuar, però sempre amb transparència i explicant tots els moviments. El que no pot ser i no farem serà manar d’esquenes a la ciutadania i nosaltres apostarem per fer inversions per al dia a dia dels habitants de la nostra parròquia”.