Terceravia + Independents Andorra la Vella sotmetrà a consulta ciutadana totes les infraestructures que requereixin una inversió important

La candidatura Terceravia + Independents Andorra la Vella ha assegurat que informarà i sotmetrà a consulta ciutadana sobre la construcció d’infraestructures que requereixi una forta inversió pública. La candidata a cònsol major de la capital, Emi Matarrodona, ha indicat que aquesta és una de les propostes en el marc de la participació ciutadana, ja que “Casa Comuna és casa de tots i decideix sobre el futur de tots nosaltres”.

Emi Matarrodona també ha indicat que la formació política fomentarà els canals d’atenció al ciutadà, perquè aquest pugui adreçar els seus suggeriments i queixes, oferint uns protocols de seguiment exquisits i efectius.

La candidata a cònsol major de Terceravia + Independents Andorra la Vella ha assegurat que també “potenciarem l’assistència ciutadana als consells de Comú perquè la ciutadania s’impliqui en el dia a dia i en els projectes de la seva parròquia i el consell de Comú és aquest espai”.