Terceravia + Independents denuncia que “Andorra la Vella s’està convertint en el parc turístic de l’avinguda Meritxell”

La candidatura Terceravia + Independents Andorra la Vella ha denunciat la deixadesa dels barris més allunyats del centre i l’embelliment únicament de les zones centrals de la parròquia. El candidat Joan Carles Trillo ha afirmat que “cal treballar a tots els nuclis urbans, perquè en aquests moments Andorra la Vella s’està convertint en un parc turístic de l’avinguda Meritxell i s’està mirant pels turistes i no pels qui viuen a la parròquia”.

Joan Carles Trillo ha assegurat que “hem vist els barris i els hem caminat, hi ha que estan descuidats i el Comú ha de treballar per la gent que viu a la parròquia, està molt bé atreure turisme però no hem d’oblidar els nostres residents”.

En aquest sentit, la candidatura proposa treballar de la mà dels privats per embellir tots els terrenys “de manera que si el privat no pot arranjar-los que ho faci el comú i després trobar una entesa. El que no pot ser és deixar l’entrada d’Andorra la Vella com està o zones com la de Bonavista que està deixada de la mà de Déu”, ha afegit Joan Carles Trillo.