Terceravia + Independents Encamp crearà una APP on la ciutadania registrarà les incidències i així traslladar-les al Comú

Terceravia + Independents Encamp ha anunciat que crearà una aplicació mòbil per a informar els ciutadans sobre les accions del Comú i on els residents a la parròquia podran traslladar les incidències de manera directa al Comú. El candidat a cònsol major de la formació política, Santiago González, ha assegurat que “Encamp es mereix un Comú proper i afable, per recuperar la il·lusió i el dinamisme dels encampadans i encampadanes”.

Una altra de les propostes en matèria de participació ciutadana de la candidatura escaldenca presentada aquest matí ha estat la publicació d’una revista periòdica comunal, on s’informarà a la ciutadania de totes les decisions importants de la parròquia i de les accions portades a terme pel Comú.

Santiago González també ha explicat que “organitzarem reunions sectorials amb la ciutadania, posant el focus d’atenció en els problemes de cada conjunt de veïns, per tal de personalitzar i adaptar la resposta als problemes reals dels encampadans i encampadanes”.

Finalment, el candidat de Terceravia + Independents Encamp ha anunciat que realitzaran concursos d’idees, on participin la ciutadania de forma directa en les accions i projectes importants que es facin a la parròquia.