Terceravia + Independents Encamp presenta la transparència com a base de les finances comunals

La candidatura Terceravia + Independents Encamp ha presentat la transparència com a base de les finances comunals. “Publicarem les despeses del comú, tant pel que fa a infraestructures, com altres tipus d’inversions. No hi hauria d’haver cap tipus de problema que la ciutadania pogués conèixer la despesa real del Comú”, ha explicat el número tres de la llista, Àlex Calvo.

Entre les propostes en matèria econòmica hi destaca el pressupost de dèficit zero i inversions comunals per “reactivar turísticament el centre de la vila d’Encamp i potenciar el Pas de la casa, que aporta un terç del PIB, que es moltíssim per com de descuidat que està”, ha afegit Àlex Calvo.

La candidatura proposa l’atracció del turisme xinés, “el qual està creixent un 150% anualment, amb la creació de pacs turístics des del comú, a partir dels quals el turisme xinés pogués fer una estada a Encamp, quan facin una escapada a Barcelona o Toulouse, a través d’una llançadora i ho volem fer des del comú, marca Encamp”, ha assegurat el número tres de la candidatura encampadana de Terceravia + Independents.