Terceravia + Independents Encamp realitzarà un estudi del clima laboral al Comú per avaluar mancances i reforçar els punts forts

La candidatura Terceravia + Independents Encamp realitzarà un estudi del clima laboral dels diferents departaments del Comú, per tal d’avaluar possibles mancances i disfuncionalitats en els diferents llocs de treball, així com reforçar els punts forts que es detectin. Així ho ha explicat aquesta tarda la candidata número 6, Alexandra Arenas, qui ha incidit en la importància dels treballadors públics.

“L’essència del Comú són els seus treballadors i per aquest motiu nosaltres volem tractar els empleats com un factor clau, a través de mesures com la implantació d’un programa de formacions específiques i dotant el personal del material necessari i adequat per al seu lloc de treball”, ha afegit Arenas.

La candidatura de Terceravia + Independents Encamp revisarà els contractes eventuals i així reduir al màxim “la perpètua eventualitat i permetre la rotació del personal”, segons ha indicat Alexandra Arenas.