Terceravia + Independents Escaldes-Engordany remodelarà la llar del Prat Gran i posarà una persona a ple temps a la cuina

La candidatura Terceravia + Independents Escaldes-Engordany ha anunciat que remodelarà la llar d’avis del Prat Gran, rehabilitant la cuina i posant una persona a la cuina a ple temps. “És una demanda que hi ha entre la gent gran de la nostra parròquia”, ha explicat el candidat a cònsol major, Jordi Rubia.

“Utilitzarem la planta superior per a que la gent gran pugui realitzar les activitats còmodament i la resta de la remodelació projectada es destinarà a sales culturals comunals i al servei de circulació”, ha remarcat Jordi Rubia.

El cap de llista de Terceravia + Independents Escaldes-Engordany ha afegit que “es cert que molta de la gent gran que ve a aquest centre està sola, per això nosaltres volem que tinguin un espai digne on poder passar el dia amb companyia”.

Jordi Rubia ha fet aquestes declaracions durant la visita realitzada per la candidatura a la llar de jubilats del Prat Gran, acompanyats de líder de la formació política i president del grup parlamentari Terceravia + UL + Independents, Josep Pintat, i de la consellera general, Carine Montaner.