Terceravia + Independents Ordino portarà a terme una gestió econòmica sostenible per augmentar la capacitat inversora del Comú

La candidatura Terceravia + Independents Ordino ha explicat la política econòmica que proposa per al Comú, la qual es basa en una gestió coherent i sostenible “per oferir els millors serveis dins d’una capacitat inversora i així anar reduïnt el deute progressivament”, ha explicat la candidata a cònsol menor, Encarna Vàzquez. Qui ha destacat que per poder portar-ho a terme “es necessita establir una política econòmica ben definida”.

La candidata a cònsol menor ha admès que la concessió del camp de neu Ordino-Arcalís a la societat Saetde “ha beneficiat les finances comunals amb una reducció del deute. Pensem que és un bon tracte, ja que veníem d’una gestió deficitària del camp de neu i això provocava un forat molt gran en les finances comunals, però critiquem la manca de transparència en aquest tracte de cessió i nosaltres anunciem que des del minut ú establirem contactes amb la societat saetde per tal de saber els plans de desenvolupament que aportin beneficis a la parròquia”.