Terceravia + Independents Ordino treballarà per embellir la parròquia i potenciar les activitats culturals tradicionals

La candidatura Terceravia + Independents creu que embellir Ordino i fer-lo una parròquia maca, contribuirà a que els ordinencs i les ordinenques l’estimin, la cuidin i la facin créixer. A més, la formació política assegura que cal crear sentiment de pertinença a través de les nostra cultura i tradicions.

Per aquest motiu, Terceravia + Independents Ordino aposta per recuperar la cultura i les tradicions de la parròquia, com els buners d’Ordino, el brou de Sant Antoni o l’exposició micològica, fent participar la gent gran i involucrant el jovent, així com els més menuts.

En aquest sentit, la candidatura ordinenca creu que és essencial evitar qualsevol pràctica o conducta incívica com és el cas del “botellón”. El candidat número 6, Jordi Erola, ha explicat que “ens estimem molt la nostra parròquia i les festes tradicionals i darrerament en els últims anys festes com el roser d’Ordino, que es la nostra festa, s’han convertit en un gran “botellón” al aire lliure i és el que menys desitgem. La gent de la parròquia el que busca és una parròquia sana, neta i sense actes incívics”.

Erola ha assegurat que la candidatura aposta “per recuperar l’essència d’aquesta festa, ja que ens agrada veure que Ordino que s’ompli de gent, però rebutgem els actes incívics”. La formació política ha anunciat que ho farà mitjançant la coordinació amb la policia, per tal de tenir un major control en aquestes dates.

D’altra banda, Terceravia + Independents Ordino ha anunciat que reactivaran el concurs de jardins i balcons i crearan una zona lúdica pels peluts de la casa, amb l’objectiu de poder gaudir de la parròquia. Creant així noves experiències que potenciïn la imatge i atreguin turisme, mitjançant l’envelliment, sempre respectant l’estètica tradicional.