Terceravia + Independents Ordino treurà profit a la sala Andorra Congrés Centre, actualment infrautilitzada

La candidatura Terceravia + Independents Ordino ha anunciat que vol treure profit a la sala Andorra Congrés Centre Ordino, la qual ha definit que actualment “està infrautilitzada”. La candidatura ordinenca proposa organitzar activitats socials, artístiques i culturals amb la celebració d’activitats musicals, amb concerts, tal com ha explicat la candidata suplent Adriana de Brauwer.

D’altra banda, De Brauwer també ha indicat que reactivaran i recuperaran “totes les tradicions que fan d’aquesta parròquia única, com els buners d’Ordino, el brou de Sant Antoni, l’exposició micològica o el robatori de les olles de dilluns de Carnestoltes”.

Adriana de Brauwer ha indicat que la finalitat és “gaudir tots junts de la parròquia, tant la gent gran, com els més menuts i també la gent amb mobilitat reduïda”.

Finalment, la candidatura Terceravia + Independents Ordino vol denunciar l’actitud del Comú, ja que aquest ha impedit la celebració dels actes al carrer previstos per aquest dia al Mercat de Nadal. La candidatura va engegar els tràmits pertinents per demanar premís, però després de diverses converses s’ha denegat fer-ho al carrer a les proximitats del Mercat, tot tenint l’aval d’un establiment pròxim. Per aquest motiu, la candidatura ha hagut de canviar la localització i realitzar-lo finalment dintre d’un local de la parròquia, davant l’actitud del Comú d’allunyar-los de la zona d’afluència de gent, és a dir el Mercat de Nadal.