Terceravia insta a la fiscalia a actuar d’ofici davant les declaracions de la magistrada Mingorance a l’ONU sobre l’avortament

El president del grup parlamentari Terceravia + Unió Laurediana + Independents, Josep Pintat, ha demanat a la fiscalia que actui d’ofici davant les declaracions sobre l’avortament que va fer la magistrada Canòlich Mignorance a l’ONU. Josep Pintat ha assegurat que “en aquests moments la imatge que s’ha donat d’Andorra és que hi ha delictes que no es persegueixen”.

Seguiment de l’evolució de BPA

Durant la intervenció sobre el seguiment de l’evolució de BPA, Josep Pintat ha recordat al ministre de Finances, Eric Jover, que “ha obviat que el Tribunal de Comptes demana els comptes de BPA i no admet les al·legacions de l’AREB” i li ha demanat “coherència”.

Sobirania en les infraestructures

Pel que fa a la pregunta relativa al conveni de col·laboració entre el Govern i la Cambra de Comerç sobre el projecte de l’aeroport a Andorra, el president del grup parlamentari Terceravia + Unió Laurediana + Independents ha anunciat que Terceravia recolzarà el projecte de l’aeroport nacional “per qüestió de sobirania”.

Josep Pintat també ha lamentat durant la seva intervenció que Andorra continuï sent “dependent” amb l’aeroport de la Seu i recorda que s’han pagat 1,2 milions d’euros, per la gestió d’aquesta infraestructura des de l’any 2015.