Terceravia lamenta la manca d’un full de ruta en les polítiques destinades a la dependència

La consellera general de Terceravia + Unió Laurediana + Independents, Carine Montaner, ha demanat al ministre de Salut, Joan Martínez Benazet sobre la situació del personal del centre sociosanitari El Cedre, a la sessió d’aquest dijous del Consell General.

Carine Montaner ha demanat explicacions per la rebaixa del personal d’infermeria del Cedre, de quatre a dues. La consellera general de Terceravia ha qüestionat la lògica de “reduir el nombre del personal en el camí que està emprenent el centre, cap al model de l’atenció centrada en la persona”.

En el marc d’aquesta pregunta, el conseller general Joan Carles Camp ha lamentat que “el centre sociosanitari El Cedre no hagi tingut un geriatra fins ara”. Camp ha assegurat que “és una prova més de la poca previsió del Govern en aquest àmbit”.

Joan Carles Camp ha recordat al ministre de Salut, Joan Martínez Benazet, la manca de places en les residències del país, així com el col·lapse del servei d’atenció domiciliaria. Camp ha demanat la previsió d’obertura de nous centres sociosanitaris, “per la qualitat òptima dels pacients i les famílies”.