Terceravia lamenta que l’embús legislatiu del govern de DA obligui a retocar les lleis ja aprovades

Els consellers generals del grup parlamentari terceravia + Unió Laurediana + Independents ha votat a favor aquesta tarda del Projecte de llei de modificació de la Llei 24/2018 del Codi de procediment civil, durant la sessió ordinària del Consell General d’aquest dimecres, “amb la voluntat de corregir les ineficiències del govern demòcrata”.

El conseller de terceravia, Joan Carles Camp, ha lamentat durant la seva intervenció haver de votar aquesta modificació a causa de “l’atropellament legislatiu” viscut l’anterior legislatura del govern demòcrata i ha demanat que no se segueixi amb aquesta tendència de “mala gestió i improvisació” durant l’actual. “El que cal i és necessari per Andorra és fer un inventari de tot aquest empatx de Lleis i reconduir les que calgui, ja des d’ara”, ha sentenciat Joan Carles Camp.

Durant la posterior sessió de control a Govern, pel que fa a la pregunta formulada sobre les dades d’atur al Principat, el conseller general de terceravia, Josep Pintat, ha demanat “aturar l’alarmisme”, pel fet que les dades facilitades pel Departament d’Estadística demostren que el nombre de llocs de treball oferts és major que la demanda d’ocupació. Josep Pintat ha aprofitat per demanar quines mesures ha previst govern per adequar la demanda i l’oferta del mercat laboral.

Arran de la pregunta sobre el cost de les obres de remodelació de l’església de Sant Julià i Sant Germà de Sant Julià de Lòria, el conseller general de terceravia, Josep Pintat, ha volgut aprofitar per remarcar que es tracten d’unes obres que han contribuït a “millorar la parròquia i així el conjunt del país” i ha aprofitat per felicitar mossèn Pepe Chispert per la iniciativa.

Finalment, la consellera general de terceravia + Unió Laurediana + Independents, Carine Montaner, ha demanat al ministre d’Ordenament Territorial, Jordi Torres, el cost de les obres d’embelliment de la zona on estava projectat el fallit projecte de ‘The Cloud’. Montaner també ha exigit a l’executiu no malbaratar diners públics “llançant-se a la piscina sense aigua”. La consellera de terceravia ho ha fet en el marc de la pregunta sobre les obres d’embelliment de la zona.