Terceravia lamenta una manca de previsió pressupostària de Govern en la Cimera Iberoamericana

El conseller general del grup parlamentari Terceravia + Unió Laurediana + Independents, Joan Carles Camp, ha lamentat que el crèdit extraordinari per a l’organització de la Cimera Iberoamericana aprovat aquesta tarda al Consell General “vingui d’una manca de previsió en el pressupost del 2019 per part de Govern”.

Joan Carles Camp ha explicat que “els compromisos per acollir la Cimera no va ser una decisió d’última hora, ja que es va acordar donar-nos aquesta oportunitat a finals 2018. Per això, calia tenir llavors la previsió escaient en matèria pressupostaria, així com els objectius que es cerquen amb la seva organització”.

El conseller general de Terceravia + UL + Independents ha assegurat que “realitzar la Cimera 2020 és seure en la taula dels grans i això representa una oportunitat per a la nostra economia i societat per internacionalitzar-se”. No obstant això, Joan Carles Camp ha desitjat que Govern, amb l’organització de la Cimera, “agafi compromisos que el nostre Estat pugui assumir”.