Terceravia obté quatre consellers generals

Terceravia + Unió Laurediana + Independents ha aconseguit quatre consellers generals.
La formació política ha obtingut dos escons per la llista nacional i dos altres a la territorial de Sant Julià. Josep Pintat, Joan Carles Camp, Josep Majoral i Carine Montaner seran els encarregats de representar terceravia al Consell General. Tot i ser una formació de recent creació, terceravia ha aconseguit formar grup propi al càmera andorrana.
Josep Pintat s’ha mostrat satisfet dels resultat obtinguts i ha assegurat que “ara toca treballar per la prosperitat del nostre país”. Pintat ha destacat la feina feta durant la campanya electoral per totes les llistes de la formació política i ha agraït tot el suport
rebut.

Terceravia obté quatre consellers generals

Terceravia, que es considera un projecte polític a llarg termini, té previst la seva propera conversió en partit polític per concórrer a les properes eleccions comunals de desembre de 2019.
Els principis programàtics de la Terceravia consisteixen en la defensa del Coprincipat parlamentari com a model d’estat i la negociació transparent de l’associació amb la Unió Europea, vetllant per la defensa dels interessos d’Andorra, i consideren que l’estabilitat, la seguretat jurídica i la diversificació econòmica són bàsiques per seguir impulsant la creació de riquesa i la preservació i enfortiment de l’estat del benestar.