“Terceravia promourà realment l’ús i la promoció de la nostra llengua oficial en tots els àmbits de la vida diària”


Emi Matarrodona, candidata de terceravia a la llista parroquial d’Andorra la Vella, manifesta la seva preocupació per la reducció del temps d’aprenentatge del català a l’Escola Andorrana

Andorra la Vella | 3 d’abril de 2019

L’Escola Andorrana de Santa Coloma ha estat l’escenari on la candidata de terceravia a Andorra la Vella ha fet unes declaracions sobre l’ús de la llengua oficial a Andorra.


Matarrodona ha manifestat que “tercera via es preocupa per la nostra identitat, en aquest cas per la nostra llengua oficial”. “Nosaltres som els qui promovem realment l’ús i la protecció del català en tots els àmbits de la vida diària: educació, esport, comerç…
El punt 6 de les finalitats del sistema educatiu andorrà és “Assegurar l’ús de la llengua catalana en els diferents àmbits de la comunicació.”
La candidata ha insistit en què “en aquests 8 anys de desgovern s’han fet moltes barbaritats. Entre elles, la reducció del temps dedicat a l’aprenentatge del català a l’EscolaAndorrana”. Matarrodona ha declarat que terceravia no permetrà que això continuï així.