Terceravia s’oposa a l’expropiació del tram de la CG2 a la Trava perquè augmenta l’endeutament i és electoralista

Els consellers del grup parlamentari Terceravia + Unió Laurediana + Independents han votat en contra de la Proposta d’expropiació relatiu a l’eixample i la rectificació de la CG-2, tram La Trava – Bordes de l’Aldosa, Parròquia de Canillo, ja que des de Terceravia “creiem de vital importància el desenvolupament de les carreteres generals, per donar millor seguretat vial. No obstant això, el passat 27 de febrer vam fer una esmena de supressió de la partida destinada a aquesta obra al Pressupost 2020, amb l’objectiu d’ampliar la capacitat d’estalvi de l’Estat”, segons ha explicat el conseller general Oliver Alis.

D’altra banda, el conseller de Terceravia ha incidit en el fet que “des del passat 27 de febrer i en un context de crisi causada per la Covid19 el Govern no ha canviat els seus objectius i des de Terceravia no considerem, ara, aquest projecte essencial, ja que augmentarà l’endeutament de l’Estat. Per aquest motiu cal continuar amb les inversions, però donar-nos també de finançament, perquè l’Estat sigui el pal de paller i doni suport el teixit productiu del nostre país.”

Finalment, Oliver Alis ha lamentat que “les prioritats de Govern siguin potenciar les parròquies on governa DA, sol o en coalició. Avui s’inicia el procés de comprometre 2,3 milions d’euros. Amb Covid o sense Covid, les cadires són les cadires i, aquí, de resiliencia, res de res”.