Terceravia + Unió Laurediana + Independents demana sobre la caiguda del campanar de Sant Vicenç d’Enclar

La consellera general del grup parlamentari Terceravia + Unió Laurediana + Independents, Carine Montaner, ha recordat durant la comissió de cultura celebrada aquest dimecres que preservar el patrimoni històric del país és essencial per mantenir la nostra identitat per a aquesta formació política.

Carine Montaner ha remarcat que “cal posar els mitjans necessaris per garantir la conservació dels BIC i revisar anualment aquells que es considerin més fàgils, com els campanars romànics”.

Després de la caiguda de la torre de l’església de Sant Vicenç d’Enclar del passat 20 de desembre de 2019, Carine Montaner ha demanat a la ministra de Cultura, Sílvia Riva, la periodicitat de revisió dels BIC en els últims anys, especialment les revisions fetes a la torre de Sant Vicenç, així com quines accions preveu el ministeri de Cultura per evitar que es tornin a repetir episodis com el del darrer mes de desembre.

La consellera general de Terceravia + UL + Independents, Carine Montaner, també ha demanat a la ministra Riva sobre la Fundació de l’Esport. En aquest sentit, la consellera de Terceravia ha remarcat que “hi ha una manca de transparència i per això voldria demanar a la ministra que faran per ser més transparents”. Després de la resposta de la ministra, Montaner ha agraït la voluntat de Sílvia Riva per revertir aquesta situació.