Terceravia + Unió Laurediana + Independents Sant Julià de Lòria aposta fermament pel creixement de la Universitat d’Andorra

La candidatura Terceravia, Unió Laurediana, Independents Sant Julià de Lòria “aposta per l’ ampliació de l’oferta educativa i els serveis pels estudiants”, segons ha assegurat la candidata a cònsol menor de la formació, Mireia Codina, desprès de la reunió mantinguda amb l’equip de la Universitat d’Andorra.

Després de la trobada, Mireia Codina ha afirmat que “treballar per la millora de la Universitat és un punt fonamental dins del programa de la nostra candidatura i ho farem a través de la organització de conferències i activitats amb la Universitat, tenint un interlocutor del Comú per treballar totes les propostes i necessitats”.

La candidatura laurediana està valorant diversos espais comunals per poder destinar-los a l’ampliació de la UdA, per aquest motiu realitzarà estudis de viabilitat per trobar el lloc idoni i que es puguin realitzar els treballs de manera sostenible. “D’aquesta manera Sant Julià tindrà els serveis que necessita”, ha sentenciat Mireia Codina.