Terceravia + Unió Laurediana + Independents Sant Julià de Lòria creu en un creixement urbanistic sostenible i sostingut de Sant Julià

Terceravia+Unió Laurediana +Independents ha exposat aquest matí a Costa de Nagol que les propostes d’urbanisme són claus perquè la parròquia creixi.

“L’urbanisme és la clau perquè Sant Julià pugui crèixer, créixer a nivell particular i a nivell serveis, serveis com la Universitat d’Andorra” ha declarat Josep Majoral. Per a la formació laurediana cal una transformació progressiva , que permeti assolir la sostenibilitat necessària que mereixen les generacions futures.

El projecte de la Universitat té una mancança d’ espais tant a nivell de aules com residència per joves i el comú té els mecanismes per l’obtenció de sol, s’ha de treballar un projecte comú amb govern.

L’objectiu seria englobar totes les mancances i poder trobar una sola peça per totes les necessitats de la parròquia i donar resposta. “Un dels llocs podría ser els camps d’ Aixovall i on estem avui als horts del riu” cal créixer d’ una manera ordenada, ha afirmat el Candidat a Cònsol Major.