Terceravia + Unió Laurediana + Independents Sant Julià de Lòria impulsarà un projecte d’economia circular amb la massa forestal

La candidatura Terceravia + Unió Laurediana +Independents Sant Julià de Lòria impulsarà un projecte d’ economia circular amb la massa forestal dels boscos de la parròquia per tenir uns boscos sanejats, nets i atractius turísticament.

Josep Majoral, candidat de la formació ha declarat aquest matí a Naturlandia “volem una parròquia sostenible, tant energeticament com mediambientalment parlant”. Per la candidatura laurediana la transformació progressiva cap a una parròquia sostenible i que permeti treballar per incrementar l’ús de les energies renovables és fonamental.

Un dels altres punts que ha explicat Majoral ha estat el tema de les energíes renovables ” volem que els edificis públics de Sant Julià siguin un referent d’ energia neta i renovable”.

Per a Majoral és prioritari implementar una ordinació que reguli el trànsit rodat per la muntanya, hi ha remarcat que cal vetllar per reduir l’ impacte visual de la parròquia.