Terceravia + Unió Laurediana + Independents Sant Julià de Lòria presenten les seves propostes a la llar de Lòria

La candidatura Terceravia + Unió Laurediana +Independents Sant Julià de Lòria ha presentat aquesta tarda el seu programa a la Llar de Lòria, un programa que ofereix al ciutadà propostes ben pensades i planificades.

“La base del grup lauredià és el compliment dels compromisos adquirits, treballant amb transparència i de manera responsable”, ha destacat el líder de la formació Josep Majoral.

Durant l’acte, Majoral i el seu equip han explicat els 10 punts del programa i els projectes de millora per la parròquia: el servei de les persones, la transparència en la gestió, la dinamització econòmica, la gestió, urbanisme i infraestructures,medi ambient, laurèdia posa’t guapa, cultura i esport, els joves i la gent gran i la importància del personal del comú.

El candidat a cònsol major, Josep Majoral, ha explicat que el seu equip té experiència i que treballaràn amb una visió econòmica de futur i gran respecte per la ciutadania.

La candidatura laurediana ha contestat les preguntes i inquietuts de la gent gran i ha pres nota de les seves propostes, per Majoral millorar la qualitat de vida de la gent gran és és un objectiu primordial.