Terceravia + Unió Laurediana + Independents Sant Julià de Lòria proposa solucions d’accessibilitat rodada i peatonal

La candidatura Terceravia + Unió Laurediana +Independents Sant Julià de Lòria té com a objectiu de candidatura millorar la accessibilitat rodada i peatonal de la parròquia.

El candidat de la formació, Josep Majoral ha declarat “és clau que la gent tingui un accès fàcil a l’interior de la parròquia” el cap de llista de l’ equip lauredià ha remarcat que la millora de l’accessibilitat és primordial per la bona qualitat de vida dels lauredians.

Majoral ha agafat el compromís de treballar un projecte a 4 anys on tan l’ accessibilitat rodada i la peatonal sigui un dels pilars de la candidatura.

En matèria d’accessibilitat peatonal, el candidat a Cònsol Major ha explicat que “cal millorar els accesos per les persones amb discapacitat, fer els passos adaptats, semàfors per invidents. Treballar per millorar les mancances que hi ha”.

El cap de llista de Terceravia+ Unió laurediana + Independents, Josep Majoral ha comentat que ja ha tingut una reunió amb l’ associació de persones amb discapacitat i que agafa el compromís de treballar per millorar les mancances de Sant Julià.