Terceravia va presentar les llistes a les eleccions comunals amb l’objectiu de consolidar el projecte nacional

Terceravia assegura que la decisió de concórrer a les eleccions comunals del proppassat 15 de desembre respon a l’objectiu de consolidar el projecte nacional. Uns comicis on la formació política va concórrer sota les sigles de Terceravia + Independents a les parròquies d’Ordino, Encamp, Andorra la Vella i Escaldes, i amb el nom de Terceravia + Unió Laurediana + Independents a Sant Julià de Lòria.

Per tant, la decisió de Terceravia de presentar-se en les parròquies citades va nàixer de la voluntat de presentar llistes electorals a les parròquies on en les passades eleccions generals del mes d’abril es van efectuar llistes territorials. És a dir, la presentació de llistes respon al dret legítim que té tot partit o formació política de presentar-se a uns comicis.

La formació política ha decidit realitzar aquest comunicat arran de la notícia publicada aquest dilluns 13 de gener al Diari d’Andorra, amb el títol “López i Verdaguer van tancar el pacte per a les comunals” i signada pel director Joan Ramon Baiges, on s’assegura que el president d’Unió Laurediana, Carles Verdaguer, i el president del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, Pere López, van pactar la presentació de llistes a Escaldes-Engordany i Sant Julià de Lòria, a través d’una conversa.

Una conversa que la formació de Terceravia desmenteix taxativament, ja que el president de la formació parroquial d’Unió Laurediana no ha mantingut cap contacte amb el dirigent socialdemòcrata.