“Treballarem amb polítiques de proximitat per objectius concrets”

Noemí Amador i Jordi Balsa han presentat aquest matí la candidatura de Terceravia per la parròquia d’Ordino
Ordino | 21 de març de 2019

La llista territorial d’Ordino de terceravia ha presentat aquest matí la seva candidatura. A l’acte hi han assistit els candidats de la formació política per la parròquia ordinenca, Noemí Amador i Jordi Balsa. Durant l’acte, els candidats han definit el programa electoral de la formació política com “engrescador” i “constructiu”. “El nostre programa té l’objectiu de fer prosperar Andorra des dels punts de vista educatiu, econòmic i social”, segons ha expressat Noemí Amador, a més de “ser un projecte global que vol portar al país pel rumb que necessita”, ha afegit Jordi Balsa.
Els candidats han explicat també la seva motivació per participar en aquestes eleccions al Consell General. “M’he presentat per terceravia perquè vull sentir-me útil, ajudar a la gent i lluitar perquè els nostres fills puguin tenir l’Andorra que es mereixen”, ha manifestat Noemí Amador, que ha insistit que el projecte de terceravia “busca resultats concrets amb polítiques de proximitat.”
Per la seva banda, Balsa defineix el de terceravia com un projecte global sòlid, i assegura que “treballarem perquè la gent viure en un país millor, més fort i amb millors condicions de vida en general.”
Tant Amador com Balsa són nous en el món de la política, i això els motiva a treballar per una Andorra per a les persones.