El grup parlamentari Terceravia + Unió Laurediana + Independents seguirà treballant amb sentit d’Estat i pel benestar de la ciutadania

Els consellers generals del grup parlamentari Terceravia + Unió Laurediana + Independents, Josep Pintat, Joan Carles Camp i Oliver Alis, seguiran vetllant pel benestar de la ciutadania del país. Fent les seves aportacions a les iniciatives en tràmit parlamentari, amb l’objectiu de millorar els textos legals i donar seguretat jurídica, efectuant l’acció de control parlamentari a Govern, així com fent propostes amb l’objectiu de treballar per sortir de la crisi econòmica i sanitària actual, buscant noves fórmules per impulsar Andorra cap al futur.

Pel que fa al treball legislatiu, el grup parlamentari Terceravia + Unió Laurediana + Independents seguirà treballant en benefici d’Andorra, del seu teixit econòmic i social, tal com ho ha vingut fent fins ara, amb sentit d’Estat. “Terceravia és una formació política que es va presentar a les eleccions amb projecte de país molt clar i ben definit”, ha assegurat Josep Pintat, president del grup parlamentari.

D’altra banda, el grup parlamentari Terceravia + Unió Laurediana + Independents lamenta que la consellera general Carine Montaner segueixi com a no adscrita, després de deixar el grup parlamentari, tot i que durant la constitució del grup, al mes de maig de 2019, es va acordar de manera interna que si se sortia del grup, s’havia de deixar l’escó.

Els consellers generals de Terceravia també han destacat el fet que s’hagin assabentat a través dels mitjans de comunicació que la consellera general tingui pensat formar un nou partit polític.