La candidatura territorial d’Escaldes de Terceravia es presenta com l’alternativa al bipartidisme

Josep Pubill i França Riberaygua han presentat aquesta tarda la candidatura de Terceravia per la parròquia d’Escaldes-Engordany
Escaldes-Engordany | 22 de març de 2019

La llista territorial d’Escaldes de terceravia ha presentat aquesta tarda la seva candidatura a l’entrada de la Vall del Madriu-Perafita-Claror. Els candidats han definit la llista territorial com “una candidatura plural i transversal, que toca de peus a terra, i molt realista sobre el que esta passat avui al nostre país”. Josep Pubill i França Riberaygua, números 1 i 2 de la candidatura escaldalenca, han definit la llista com “l’opció al bipartidisme, centrada en el marc econòmic, que defuig el populisme i la tecnocràcia”.

presentació llista Escaldes-Engordany

La candidata suplent Daisy Rubia ha anunciat que treballaran per potenciar la Vall del Madriu i arribar a un turisme de qualitat, amant de la natura i la cultura, que doni a conèixer la biodiversitat que ofereix aquest espai natural.
A l’acte hi han assistit els candidats de la formació política per la parròquia d’Escaldes-Engordany Josep Pubill i França Riberaygua, així com els suplents Pau Tizón, Daisy Rubia i Simília Abitbol.