La modificació de la llei del notariat inclou les propostes de Terceravia, que han vingut a millorar el text

El grup parlamentari Terceravia + Unió Laurediana + Independents ha aportat propostes substancials que han vingut a millorar la llei del notariat del 2017, les quals han merescut l’agraïment del ministre d’Interior, Josep Maria Rosell, durant la sessió ordinària del Consell General d’aquest dimecres.

Durant el debat, Joan Carles Camp ha lamentat que tres anys després s’hagi de modificar una de la llei aprovada el 2017, la qual comptava amb el quòrum de Govern, Consell General i els quatre notaris implicats en la seva elaboració.

No obstant això, Camp ha remarcat que la llei aprovada el 2017 va ser una improvisació de més i per resoldre aquesta ineficiència s’ha hagut de recórrer al procés d’extrema urgència i necessitat per modificar-la i acabar corregint-la.

Seguint aquest fil, el conseller general de Terceravia ha fet una reflexió als presents: “potser no calen tantes lleis, sinó que les que fem estiguin ben pensades i adaptades per a Andorra, que siguin assumibles per a la ciutadania i que aportin seguretat jurídica. En definitiva prou d’improvisació “.

El conseller general Joan Carles Camp també ha aprofitat el seu torn de paraula per felicitar a tots els notaris, els que estan en actiu i el que no, “per la seva professionalitat i servei en la tasca que fan i han fet com a fedataris públics”.